Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.4.6

05.01., 2020

V této verzi přichází do hry nová kategorie dobrodružství. Takzvaná NEBEZPEČNÁ dobrodružství jsou určena pro skupinky ostřílených hrdinů. Prvním z nich je KRVAVÁ DÁMA.

Krvavá dáma

Výprava za hlavou strašlivé upíří vládkyně Lasy je dosud nejobtížnější a nejponuřejší dobrodružství ve světě Mortalionu. Připravte se na hrůzu a děs, který pocítíte při vstupu do vyhořelé tvrze, jež se stala baštou nemrtvých v Torenorských vrších. Hrdinové se vydávají navždy sprovodit ze světa Krvavou dámu, ale ta o jejich úmyslech ví a dobře se připravila. Brána do tvrze i dveře do hradního domu jsou otevřeny, léčka je nastražena...

Průběh dobrodružství je velmi dynamický a ohrožení přichází ze všech směrů. Neměli byste se nechat ukolébat snadným postupem do nitra tvrze. Je třeba být opravdu velmi opatrný a neustále připravený na obtížné situace, které se najisto objeví. Lasa se rozhodla chytit hrdiny do pasti a prověřit také jejich charakter. Řada vedlejších úkolů zní zajímavě, ale skupinku zavádějí do většího nebezpečí. Navíc vedlejší úkoly je možné splnit pouze před zabitím samotné upírky, takže hráči musí volit ještě před splněním hlavního úkolu, zda se vyčerpají před finálním soubojem. Lasa samotná je rafinovaný nepřítel, který může překvapit hned několika speciálními schopnostmi. Poprvé se setkáte s novým negativním ovlivněním SLABOST.

Nebezpečná dobrodružství mají ve výběru jeskyní červenou barvu a hrdinové v nich získají 3 - 5 bodů hrdinství. Obecně doporučujeme tato dobrodružství volit až na 9. úrovni. Nicméně Krvavá dáma se nachází ve výběru vlevo, což znamená, že je trochu snadnější, než všechna ostatní nebezpečná dobrodružství, která jsou vpravo. Pokud nevíte, kdy si můžete Krvavou dámu projít, přečtěte si článek o volbě správného dobrodružství.

Maximum hrdinů

Všichni hráči mají zpočátku nastaven limit počtu hrdinů - mohou mít maximálně 2. I se dvěma hrdiny lze procházet všechny jeskyně, ale třetí pozici ve družině musíte doplnit žoldnéřem, což je počítačem ovládaný spojenec.

Pamatujte však, že existuje ještě další způsob, jak projít celý obsah hry jen se dvěma hrdiny. Tím je MULTIPLAYER hra s kamarády. Mortalion je mnohem zábavnější, procházíte-li jeskyně společně s jinými hráči. V multiplayer skupince hraje ideálně každý hráč za jednoho hrdinu, ale jeden hráč může hrát i za 2 hrdiny, je-li to třeba. Skupinky složené z více hráčů získávají bonus ve zlaťácích i zkušenostech hned při vstupu do jeskyně. Se dvěma hrdiny tedy můžete snadno hrát ve dvou multiplayer skupinkách a projít všechna dostupná dobrodružství ve hře.

Kdybyste však potřebovali další hrdiny, není to žádný problém! Testujeme ve fázi F&F BETA a zvýšení limitu hrdinů provedeme obratem, jakmile si o něj napíšete. Nechceme však zvyšovat maximum hrdinů plošně, protože testovat je třeba i hra pouze se dvěma hrdiny. Pokud však chcete rozjet více skupinek a zkusit například všechna povolání v různých kombinacích, napište na info@mortalion.cz a maximum hrdinů vám zvýšíme! Současná hra umožňuje mít až 16 hrdinů.

Vzhůru do boje!

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).