Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.4.4

11.12., 2019

Nové úvodní dobrodružství STÍNY ZORENORTU a posílení začínajících hrdinů, to je obsahem aktualizace 0.4.4, která připravuje blížící se přechod na otevřený testovací režim.

Stíny Zorenortu

Nové úvodní dobrodružství se zařadí vedle Bílého průsmyku, a vytvoří tak k němu dlouho očekávanou alternativu. Každé z úvodních dobrodružství je zaměřeno na něco jiného. Zatímco Bílý průsmyk se zaměřuje na strategii bitvy a ovládání žoldnéřů, Stíny Zorenortu se věnují zvláštním schopnostem příšer a kooperaci se spojenci. V obou dobrodružstvích byly značně zvýšeny odměny. V Bílém průsmyku jde především o poklad loupežníků a ve Stínech Zorenortu je možné získat hodnotné artefakty.

Stíny Zorenortu se odehrávají v bývalém královském městě Luthanie v době po obléhání skřety. Okolnosti jsou stejné jako ve výukovém dobrodružství Sklepení Zlatého rámu, protože jde o příběh, které prožil stejný hrdina - Falhir. Hrdinové se přidají k Lascaře, tajné organizaci, jež bojuje všemi prostředky s nemrtvými, zejména s upíry. Spolu se spojenci z Lascary se vydají do opuštěného domu, v němž se v minulosti scházela nekromantická společnost. Hrůzné objevy brzy prověří příčetnost skupinky. První setkání s nemrtvým totiž může velmi nepříjemně překvapit a další komplikace na sebe nenechají dlouho čekat.

Plány

Dlouhodobě pracujeme na prvním nebezpečném dobrodružství KRVAVÁ DÁMA, ale prioritou je pro nás nyní příprava otevřeného testovacího režimu - OPEN BETY. Proto brzy přibude poslední ze tří plánovaných úvodních dobrodružství, které se zaměří na průzkum jeskyně a pasti.

V blízké době také zřejmě dojde k úpravě systému kouzelné výzbroje. Ta dost pravděpodobně ovlivní i bojový systém K100. Revizí procházejí i nevyužívané schopnosti hrdinů.

Opravy a vylepšení

  • Nabíjení těžké kuše je ozvučeno. Tlačítko pro nabíjení se objeví podle situace v herním menu. Pro nabíjení lze také použít klávesu „R“.
  • Při ústupu z boje se nejdříve zobrazí otázka, kterou je nutné ústup potvrdit.
  • Zvýšení odměn v úvodních dobrodružstvích.
  • Začínající hrdinové obdrží lektvar Dračí krve místo Léčivé masti.
  • Zobrazení základního útoku a obrany v boji.
  • Opravena aktualizace zobrazení při Auře strachu.
  • Opraveny záseky při tvorbě jeskyně.
  • Opravena aktualizace hrdinů hráče po ukončení jeskyně.
  • Kouzlo Najdi tajné dveře odhalí i sloup se skrytou schránkou.

OPEN BETA se blíží, proto pište cokoli, co vás napadne okomentovat! ;) Testování zdar!

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).