Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.4.1

06.09., 2019

Nejvýznamnější změnou je úprava kritického hodu v bojovém systému k100. Hrdinové obdrželi nové druhy vizáže a několikero výzbrojí získalo nový vzhled, přičemž další úpravy grafiky ještě přibydou. V lehkých dobrodružstvích jde nově získat Asgalunská výzbroj, která posílí začínající hrdiny. Konečně můžete také vyzkoušet nové standardní dobrodružství - Strašidelný dům!

Systém k100 - verze B

K úpravě kritického hodu došlo kvůli nevyrovnaným výsledkům boje v předchozí verzi. Dřívější kritický hod způsoboval velké výkyvy v číslech a v důsledku redukoval rozsah zranění, které hrdinové mohli způsobit příšerám.

V nové verzi je šance na kritický hod 20%. V případě kritického hodu se hází znovu stostěnnou kostkou a výsledky se sčítají. Kritický hod může proběhnout vícekrát za sebou. Aby se vyvážil útok a obrana, všechny útoky se zvedly o 10. Více informací se objeví v pozdějším článku popisujícím mechaniku boje.

Strašidelný dům

Nové standardní dobrodružství je umístěno vpravo jako navazující po Dračí skále. Odehrává se také v Kalianu, uvnitř zakletého domu, jenž uvězní v jiné realitě všechny návštěvníky, kdo do něj vkročí. Hrdinové tedy po vstupu do domu nemohou odejít a musí začít rychle odhalovat hádanky, které bývalý majitel, alchymista Zerod, všude nastražil předtím, než záhadně zmizel. Dům jim přitom připraví nejedno nemilé překvapení... Navíc je třeba postarat se o členy skupinky, Sylvii a Dalorana, kteří do domu vstoupili jako první. Dům se je pokusí zahubit a útok může připravit z jakéhokoli zákoutí. Nakonec se hrdinové budou muset utkat s tím, kdo je v domě pánem - s démonem Balarianem. Tím však celé dobrodružství není zdaleka vyčerpáno. Pro zvídavé hrdiny skýtá Strašidelný dům množství dalších vedlejších záhad a možností...

Asgalunská výzbroj

V lehkých dobrodružstvích lze nově získat kvalitní asgalunskou výzbroj z kalené oceli! Ta je lepší ve všech ohledech a její používání nesnižuje charakter! Asgalunská výzbroj má bonus +5 k hlavní vlastnosti - u zbraní k zásahu, u štítů k obraně a u zbrojí ke zbroji. Nová výzbroj posílí začínající hrdiny a dá jim unikátní tvrdý vzhled drsných Asgalunců.

Nová grafika

Přes celé léto Lenka intenzivně pracuje na novém vzhledu zbraní, zbrojí a štítů. Můžete se těšit na originální vzhled asgalunské výzbroje, ale také posvěcené, sluneční, měsíční a světelné. Runová, kouzelná a mýtická výzbroj projde také brzy změnou vzhledu, ale prozatím byly pouze přebarveny jejich gradienty.

Kromě toho se objevily 4 nové tváře hrdinů pro každé pohlaví. Mužští hrdinové si mohou vybírat ze 4 nových typů vousů a oběma pohlavím přibyly také nové účesy. Do budoucna plánujeme přidat doplňky ke vzhledu hrdinů jako například jizvy, vrásky, tetování, šperky apod.

Na webu si můžete prohlížet všechny předměty ze hry v INVENTÁŘI. Ten je přístupný podobně jako BESTIÁŘ z webové sekce O HŘE.

Vylepšení a opravy

  • Průchodné schody i v případě, že na nich stojí postava.
  • Řazení předmětů a efektů v seznamech podle kategorie.
  • Past má vlastní zvuk.
  • Kritický hod příšer je také doprovázen zvukem.
  • Otevřením bedny v Údolí velkého stromu se vybavení vrátí přímo do batohů hrdinů.
  • Regenerace nevezme magenergii nad maximem, získanou například předměty.
  • Při přestupu na vyšší úroveň lze zvyšovat vybranou vlastnost maximálně o +5, pak se musí vybrat jiná vlastnost.

Odvážíte se vkročit do Strašidelného domu?

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).