Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.3.4

16.04., 2019

Dobrodružství Bojovník světla přivádí do hry SIEDGEROVU VÝZBROJ. S ní se také objeví nová ocenění za získání různých druhů výzbroje.

Bojovník světla

Nové standardní dobrodružství přímo navazuje na děj Třetího chrámu boha Horutha, a proto je nutné splnit jeho hlavní podmínku - projít teleportem. Dobrodružství je krátké a drasticky napínavé. Hrdinové čelí obrovské přesile, kdy se musí na osamělém pahorku postavit třicetičlennému oddílu vlčích jezdců. Z místa střetnutí není úniku a nepřátelé nastupují do boje postupně v krátkých intervalech z různých stran. Navíc je nutné ochránit Dravu, která je sice schopnou střelkyní, ale v kontaktním boji dlouho nevydrží. Je třeba upozornit na to, že vlčí jezdci nejsou běžní skřeti, ale ti nejsilnější, kteří dokážou ovládat tzv. vrky, speciálně vyšlechtěnou rasu lítých vlků. Celý oddíl pak skrytě vede stín Prince Temnot, který je nejnebezpečnějším protivníkem a bude skupince boj značně znepříjemňovat. Všechny uvedené okolnosti kladou před skupinku hrdinů velkou výzvu a do boje bude třeba nasadit vše hned od začátku. Odměnou je pak 100% šance na nalezení předmětu ze Siedgerovy výzbroje.

Siedgerova výzbroj

Siedger byl legendární bojovník proti zlu, který žil přibližně před 900 lety. Jeho výzbroj patří mezi to nejlepší, co lze pro hrdiny získat, ale je třeba mít charakter alespoň +30! Výzbroj se vždy přizpůsobí konkrétnímu hrdinovi. Válečník tak například může získat rytířskou zbroj, paladin však obdrží plátovou a kouzelník speciální ceremoniální šaty. Plný set Siedgerovy výzbroje představuje 7 předmětů. Ty půjde získat jen ve vybraných dobrodružstvích a za zvláštních podmínek. Bojovník světla je jediné dobrodružství, kde je získání výzbroje jedním z vedlejších cílů. Pokud hrdina již některou část výzbroje vlastní, vždy získá předmět, který ještě nemá. Siedgerova výzbroj obsahuje následující prvky:

Ocenění za získání výzbroje

Nově se objeví dalších 9 ocenění za získání různých druhů výzbroje a 3 ocenění za Bojovníka světla v celkové hodnotě 215 bodů osobního hodnocení. Jakmile hrdinové najdou určitý druh výzbroje, např. měsíční, obdrží ocenění a bonusovou odměnu ve zkušenosti a zlatých. Ocenění lze také získat za očarování zbraně u alchymisty.

Mód „ČEKÁ“ u družiníků

Mód ČEKÁ nyní umožní ještě lépe ovládat spojence skupinky. Zvolením tohoto režimu zadáváte rozkaz družiníkovi, aby útočil, pokud je v dosahu nepřítel, ale aby se pohyboval podle instrukcí, pokud se nepřítel nachází mimo dosah. Tento mód tak lze účinně kombinovat s jinými rozkazy k pohybu. Například lze družiníka poslat na určitou pozici, kterou se pokusí udržet, ale nebude ji opouštět. Nebo je možné družiníky přeskupit i v situaci, kdy se v dohledu nacházejí nepřátelé.

Drobné úpravy

  • Hrdinové mohou udělit zranění i sami sobě, např. použitím bomby.
  • Při vstupu do hry se zobrazí kromě akcí v kalendáři také online hráči.

Utkejte se s přesilou nepřátel, porazte stín Prince Temnot a dokažte, že si zasloužíte předmět z výzbroje legendárního Siedgera!

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).