Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.2.3

25.01., 2019

Nová verze se točí zejména kolem hrdinů. Hráči mohou mít až 16 hrdinů a byl rozpracován koncept hrdinství. Mechaniku vyrážení dveří přináší nové lehké dobrodružství Útěk z Deinoru.

Hrdinové a hrdinství

Hráči nyní mohou mít až 16 hrdinů. Potřebujete-li limit hrdinů navýšit, napište. U aktivních testerů byl limit navýšen automaticky. S počtem získaných hrdinů přicházejí i nová hodnotná ocenění. Je to jednoduché: za 3 hrdiny získáte ocenění v hodnotě 30 bodů. To znamená 30zl a 30zk pro nově vytvořeného třetího hrdinu. Další ocenění získáte při 6., 8., 12. a 16. hrdinovi. Váš 16. hrdina tedy získá 160zl a 160zk, což mu umožní přestoupit rovnou na 3. úroveň! Pokud již máte například 8 hrdinů, váš 9. hrdina obdrží zpětně ta ocenění, která vám chybí. Se stávajícími hrdiny byste již neměli vstupovat do lehkých dobrodružství. Doporučujeme si přečíst článek o hrdinství (viz níže). Hrdinství se nově ukazuje při začátku dobrodružství a za lehká dobrodružství není žádné! Možnost vytvořit si další hrdiny vám umožní testovat nová lehká dobrodružství.

Útěk z Deinoru

Mezi lehkými dobrodružstvími patří Útěk z Deinoru spíše k těm těžším, ale možná je tak někde uprostřed. Největší potíž v něm je ta, že skupinka je na útěku před přesilou nepřátel, se kterými se pravděpodobně nemůže měřit. Souboj s časem navíc komplikuje zákeřnost starého hradního sklepení. V něm je třeba najít únikovou chodbu do skalního labyrintu, kde se mohou objevit zcela noví nepřátelé. Odměnou za nebezpečí je však setkání hrdinů s Elianor. Tato cizí postava „obdaruje“ všechny hrdiny zvýšenou energií.

Vyrážení dveří

Zamčené dveře ve všech dobrodružství lze nyní vyrážet. Tato možnost se objeví při průzkumu dveří. Při vyrážení dveří se používá síla. Se slabšími hrdiny se vyrážet dveře raději nepokoušejte. Při každém pokusu, úspěšném či neúspěšném, vám totiž hrozí zranění, a to až za 20 životů! Pokud máte možnost získat klíč nebo můžete zamčené dveře odemknout schopností (zvěd) nebo kouzlem (kouzelník), uděláte tak lépe, protože vyrazit solidní dveře vůbec není snadné.

Úpravy v nové verzi

  • Při střelbě na políčko, na které není vidět, má hrdina postih -40 k útoku.
  • Abecední řazení hrdinů v seznamech.
  • Možnost zobrazit hrdiny s přilbou nebo bez přilby. Tlačítko je ve velkém zobrazení hrdiny.
  • Úvodní obrazovka dobrodružství ukazuje také stupeň hrdinství.
  • Při průzkumu předmětu se navíc také napíše, zda je předmět kouzelný nebo prokletý.
  • Nový vedlejší úkol ve Zlatých dolech - Projet se v důlním vozíku.
  • Úkol ve Zlatých dolech s vykradači byl upraven tak, aby se splnil skutečně jen v případě, že v podzemí žádní vykradači nejsou.
  • Předávání předmětů občas znemožnilo používání předmětu - to je nyní opraveno.

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).