Novinky Články Média O hře Kontakt Registrace

Verze 0.2.2

21.01., 2019

Největším přínosem nové verze by měla být zejména stabilita hry. Na základě připomínek testerů byly opraveny různé chyby a vylepšeno ovládání hry. Můžete se také těšit na nové lehké dobrodružství Zlaté doly!

Stabilita hry

Veškerý kód na serveru prošel systematickou revizí a byl okomentován pro případ různých nesrovnalostí. Důsledkem by měla být hra s výrazně menším podílem chyb na straně serveru. Opravou prošla také tvorba dobrodružství, která by se měla značně zrychlit. Obrázky některých zbrojí byly opraveny a velké obrázky na webu byly zredukovány, aby tolik nezatěžovaly nahrávání stránek. Kromě toho bylo nalezeno a odstraněno několik bugů:

  • Opraveno předávání předmětů mezi hrdiny.
  • Změna odolnosti a následná změna maxima životů opravena.
  • Ukončení tahu hrdiny vynuluje i jeho pohyb.
  • Opakovaný rozkaz vícero družiníkům nezasekne označování družiníků.
  • Vynucené ukončení dobrodružství ve Třetím chrámu Horutha je nyní funkční.

Zlaté doly

„Lehké“ dobrodružství ve Zlatých dolech ve Verhumu patří mezi ty nejsnadnější a přitom v něm hrdinové mohou poměrně hodně získat. Neusněte však na vavřínech! V dobrodružství se může objevit příšera (super boss), která je zcela mimo možnosti skupinky, a na hrdiny čekají i jiné nové nástrahy. Kromě schopnosti příšer VLNA SMRTI to jsou především nové pasti a jedy. Mechanika jedů se rozšířila i na příšery, takže pozor na nepřítele s otrávenou zbraní! Pokud vkročíte do Zlatých dolů, měli byste rozhodně zkusit jízdu vozíkem po kolejích. Stačí nastoupit do vozíku, uvolnit dřevěný klín a vůz se sám rozjede i s hrdinou.

Chat

Pro usnadnění komunikace po chatu v MP skupinkách je nyní možné zobrazit tzv. instantní chat. Tlačítko na jeho zapnutí a vypnutí je VLEVO NAHOŘE NA STATECH HRDINY. V chatboxech lze normálně používat enter a psát zprávy, zatímco sledujete hru.

Mezi drobná vylepšení patří:

  • Nalezení výzbroje a artefaktů se zapíše do deníků všech hrdinů ve skupince.
  • Při prohlížení políčka se ukáže, který hrdina již objekt prozkoumal.

Vzhůru do Zlatých dolů, ale nepodlehněte zlaté horečce!

Tento web využívá cookies (především k analýze návštěvnosti a sběru dat za účelem cílení reklamy).